vrijdag 27 augustus 2010

Weer wat gehaakt

Ik heb de laatste dagen niet stil gezeten. Ik moest deze week weer voor het eerst, sinds half maart, echt aan het werk. 's Avonds voor de ontspanning heerlijk gehaakt. Zo heb ik nu weer 2 projectjes af. Ik heb met hulp van Lique een hoesje voor mijn telefoon gehaakt. Ik heb hem wel 3 of 4 keer weer uitgehaald. De onderkant wilde niet lukken of hij liep wijd uit. Uiteindelijk ben ik redelijk tevreden over het eindresultaat.
  
Afgelopen weekend was ik ook begonnen aan een speenkoord voor de speen van mijn dochter. Dit patroon kwam ik via het haakforum op de site ravelry tegen. Ik heb hem iets aangepast. Ik heb er een bretelclip aangemaakt zodat ik hem makkelijker kan bevestigen. Lieke vond hem erg interessant toen ik hem aan de speen had vast gemaakt!
En dan moet ik weer iets nieuws verzinnen om te gaan maken. Ik zit er aan te denken om een deken voor mijn dochter te maken. Heb veel patronen opgeslagen, eerst even kijken of ik daar genoeg mooi garen voor heb of dat ik morgen eerst moet shoppen. Ik zal jullie op de hoogte houden!

Groetjes Marloes

3 opmerkingen:

 1. Leuk hoesje en leuk koord. Maar Lieke is toch het leukst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf hoor!

  FIjn dat de uitleg goed was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de kleuren zijn heel mooi van je hoesje
  en het fopspeenkoord vind ik geweldig: leuk deetje voor een cadeau'tje

  BeantwoordenVerwijderen