woensdag 31 juli 2013

Dekentje voor een ledikantje

Ik ben weer begonnen aan een nieuw project, een dekeentje voor het ledikantje van de baby van een vriendin. De baby zal in december geboren worden, dus dan moet het dekentje af zijn. Ik heb nu 1 'African Flower' af. Er zullen er dus nog een heleboel moeten volgen. Ik heb het patroon hier gevonden. Ik haak met Cotone van Lana Grossa. Ik ben erg benieuwd hoe het eindresultaat zal worden en of de ouders van de baby er blij mee zullen zijn!

7 opmerkingen:

 1. Mooi! Dit ziet er al heel veelbelovend uit! De African Flower trekt altijd mijn aandacht, maar ik heb hem nog nooit zelf geprobeerd. Dat wordt vast een prachtig dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog heb ik hier ontdekt ;) Ik kom jou dus gezellig volgen :) Ik was aan het googelen op een gehaakt ledikant dekentje en kwam hier uit haha..! Ik wil er voor de winter een voor mijn jongste dochter maken is het plan,maar zit nog te twijfelen omdat ze al bijna 2,5 is en geen idee hoe lang ze nog in haar ledikant slaapt....dilemma :P :P

  Hahaha sorry voor alle info van mijn kant...jouw dekentje met de African Flower word vast geweldig!!

  Tot blogs :D

  Groetjes Henrike

  www.eendraadjelos.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oi amiga, adorei todas as novidades do teu blog, também trago novidades no meu blog para ti contar, confira e depois deixe um comentário para eu poder saber o que achastes,abraços do Brasil.
  http://www.titacarre.com
  http://elo7.com.br/titacarre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, ik heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award, hoop dat je het leuk zal vinden! Hoe en wat kan je zien op mijn blog http://eendraadjelos.blogspot.nl/2014/02/liebster-blog-award.html

  Veel succes, liefs Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, I love your blog, is beauty, I love the colors, I love your crochet, visit my blog too,hugs from Brazil.
  http://www.titacarre.com
  http://elo7.com.br/titacarre

  BeantwoordenVerwijderen