woensdag 31 juli 2013

Dekentje voor een ledikantje

Ik ben weer begonnen aan een nieuw project, een dekeentje voor het ledikantje van de baby van een vriendin. De baby zal in december geboren worden, dus dan moet het dekentje af zijn. Ik heb nu 1 'African Flower' af. Er zullen er dus nog een heleboel moeten volgen. Ik heb het patroon hier gevonden. Ik haak met Cotone van Lana Grossa. Ik ben erg benieuwd hoe het eindresultaat zal worden en of de ouders van de baby er blij mee zullen zijn!

donderdag 4 juli 2013

Afscheidscadeautje

Lieke moest vandaag afscheid nemen van haar favoriete juf op de peuterspeelzaal. Juf Laura is nog druk op zoek naar een andere baan. Om haar een beetje geluk te geven heb ik een gelukspoppetje voor haar gehaakt. Het patroon heb ik hier gevonden.
http://melanie-mijnknutsels.blogspot.nl/2012/04/patroontje-nummer-4.htmlwoensdag 3 juli 2013

Joris de Ooievaar

Deze sleutelhanget gehaakt voor de eigenaresse van het ooievaarsstation in De Wijk. Ik kon geen leuk patroontje vinden op internet, dus zelf aan de slag gegaan. Het uiteindelijke resultaat is een beetje van internet en een beetje van mezelf! Ze was zo blij met Joris dat ze er meer wil hebben voor de verkoop, dat zou betekenen dat ik hard aan het werk moet. Hier denk ik nog even over na!